Wachttijd

De praktijk heeft een opnamestop moeten inlassen. Dit houdt in dat er geen nieuwe cliënten meer aangenomen kunnen worden dit jaar. Cliënten die zich reeds hebben aangemeld via het aanmeldformulier, en waarvan een geldige verwijsbrief binnen is, zullen zoveel mogelijk nog dit jaar worden uitgenodigd voor intake.

U kunt er voor kiezen om, eventueel in overleg met uw huisarts, op zoek te gaan naar een collega psycholoog waar u eerder terecht kunt. Ook kunt u gebruik maken van de wachttijdbemiddeling van uw zorgverzekeraar. Graag ontvang ik een berichtje via het contactformulier indien u van de wachtlijst wilt worden gehaald.

Indien u graag op de wachtlijst wilt worden geplaatst om volgend jaar te starten met behandeling, kunt u het aanmeldformulier invullen. Vermeld hierbij onder het kopje 'opmerkingen' dat u wilt wachten tot na de opnamestop.

 

 

 

De wachttijd voor een intakegesprek bedraagt momenteel ongeveer ... weken. Na de intake start binnen ... weken de behandeling. De wachttijd is niet afhankelijk van waar u verzekerd bent. Mocht de wachttijd veranderen dan zal dit gemeld worden op de website.

Bijgewerkt op 12-10-2019.

 

 


 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen.

Bianca Oostland

Neem contact opDirect aanmelden

Wil je je aanmelden? Vul dan hier het AANMELDFORMULIER in.

Download vervolgens het VOORWAARDENFORMULIER.
Voor aanvang van de behandeling dient het Voorwaardenformulier met daarin de algemene voorwaarden omtrent de behandeling gelezen, ondertekend en meegenomen te worden of per post opgestuurd te worden.

Let op! Mails kunnen in de spambox terecht komen, dus houd deze in de gaten.


Venus 74
9602 LS Hoogezand

06-18 19 82 58

(Tijdens cliëntgesprekken neemt Bianca haar telefoon niet op, dus per mail bereik je haar het snelst).


Werkdagen

Dinsdag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00

Copyright Praktijk Oostland 2018 | Privacy statement | Disclaimer