Algeheel Tevredenheidscijfer gegeven door cliënten (meetmoment 12-10-2019): 9.1 op een 10-puten schaal.

Bij Bianca tref ik dat wat ik een hele fijne combinatie vind bij een professional: deskundigheid en oprecht interesse in een andere!"

 

Rosa

 

Ik heb duidelijk gekregen dat ik de afgelopen jaren op scherp heb gestaan door omstandigheden en dat dit mede oorzaak is van mijn angst. Ik heb door de behandeling meer inzicht gekregen hoe dit werkt in mijn kop….. Hoe mijn gedachten mijn gedrag en angst beïnvloeden en mijn lichamelijke gevoelens….. Tips en trucs qau stapsgewijs de exposure opvoeren en niet gelijk voluit de snelweg op. ..EMDR, ik denk zeker dat dit meerwaarde heeft gehad. De scherpe kantjes gingen er af….. Voor mij werkt het: als ik begrijp hoe dit alles invloed op de rijangst heeft, begrijp ik hierdoor ook hoe ik hier verder mee om kan gaan.

Mieke

 

Ik zat zelf al een aantal jaren niet lekker in mijn vel, was heel snel agressief, angstig, nachtmerries/flashbacks en had weinig zin om dingen te ondernemen. Via de dokter ben ik terecht gekomen bij Bianca. Hier heb ik eerst een intake gesprek gehad. In voelde me al gelijk heel prettig hierbij omdat het voor mij voelde dat iemand mij eindelijk begreep waar ik al zo lang mee rond liep. Hier kwam uit dat ik PTSS heb. Ik heb bij haar een EMDR behandeling gevolgd om de overval eerst te verwerken, dit ging vrij snel en ik voelde me al direct een stuk prettiger, geen flashback/nachtmerries meer en de beelden die ik op op mijn netvlies had, zijn omgezet in een gedachte, dit geeft voor mij veel rust omdat er nog veel emoties zaten bij de beelden. Vervolgens zijn wij bezig gegaan met mijn angst, hier hebben we het heel uitgebreid over gehad wat ik allemaal kon doen om mijn angsten te overwinnen. Hier hebben wij ook mee geoefend en besproken. Nu zijn mijn behandelingen afgelopen en voel ik mij vele malen beter! Mensen in mijn naaste omgeving merken ook aan mij dat ik nu een stuk vrolijker en rustiger ben. Ook merk ik dat ik minder angstig ben als ik alleen over straat ga. Ook was ik in huis vaak angstig als het donker was, dit is nu ook niet meer van toepassing. Als ik achteraf terug kijk op mijn behandeling bij Bianca, ben ik heel blij dat ik het traject gevolgd heb, ook vind ik het dom van mezelf dat ik niet eerder deze stap heb genomen vooral omdat ik er zolang mee door ben gelopen en het binnen een paar maanden vrijwel opgelost is.

Hilde

 

Ik was op zoek naar een psycholoog via mijn huisarts kreeg ik er een aantal toegewezen, maar de wachttijd was overal erg lang. Daarom besloot ik zelf eens op internet te kijken en toen kwam ik op de website van Bianca Oostland terecht. De wachttijd was minder lang en kon al na twee weken bij haar terecht. Bij het intake gesprek had ik direct al dat goede maar ook het vertrouwde gevoel bij haar, dat is zeker wat je nodig hebt om verder te gaan met de behandeling. Al snel werd duidelijk dat ik een PTSS had en heb daarvoor EMDR therapie gehad. Het was zwaar maar ik heb er veel baat bij gehad. Hierdoor heb ik het een plek kunnen geven en kan er nu op een andere manier naar kijken. Ook de gesprekken die we hadden vond ik waardevol, ze gaven me meer inzicht in mijn eigen problematiek en waar ik zelf aan werken kon. Achteraf dacht ik vaak was ik maar eerder in behandeling gegaan, maar je moet er aan toe zijn. Ik ben blij dat ik bij Bianca terecht ben gekomen voor mijn behandeling, vind haar erg deskundig maar ook heel betrokken.

Marleen

 

Bianca Oostland

Neem contact opDirect aanmelden

Wil je je aanmelden? Vul dan hier het AANMELDFORMULIER in.

Download vervolgens het VOORWAARDENFORMULIER.
Voor aanvang van de behandeling dient het Voorwaardenformulier met daarin de algemene voorwaarden omtrent de behandeling gelezen, ondertekend en meegenomen te worden of per post opgestuurd te worden.

Let op! Mails kunnen in de spambox terecht komen, dus houd deze in de gaten.


Gezondheidscentrum Lloyd's Terras

Lloydsterras 6

9641 DZ Veendam 

(het geel-rode gebouw tegenover de Leenbakker)                                                                                                                           

06-18 19 82 58                                           

 

 

(Tijdens cliëntgesprekken neemt Bianca haar telefoon niet op, dus per mail bereik je haar het snelst).


Werkdagen

Dinsdag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00

Copyright Praktijk Oostland 2018 | Privacy statement | Disclaimer